Iron Mountain
Meld u eenmalig aan voor 1 Online Clinics
8 juli  | 10:00 - 10:30 uur
Het Coronavirus heeft met een ongekende wereldwijde impact ervoor gezorgd dat bedrijven van de ene op andere dag een nieuwe manier van werken moesten implementeren. Van thuiswerken, videovergaderingen tot  cloudgebaseerde tools. Het Coronavirus verandert de manier waarop bedrijven techniek inzetten.

Maar is dit al een blik in de toekomst? Blijven veel medewerkers in de toekomst vaker thuiswerken, of zorgt u er zo snel mogelijk voor dat iedereen zich weer op kantoor meldt? Bewaart u die fysieke archieven nog langer, of stapt u over op volledig digitale archieven met eventueel een fysieke off-site backup?

Meld u eenmalig aan, zodat u toegang krijgt tot onze online clinics: De wereld na het Coronavirus. Dankzij uw aanmelding wordt u de komende drie weken geheel kosteloos bijgepraat over de toekomst die nu voor de deur staat. 

Agenda:

Clinic 4: Wees flexibel en blijf in staat om continu te veranderen
Op 8 juli om 10:00
De wereld verandert snel. U vraagt zich misschien af: "Hoe kan ik de juiste middelen, strategie en mensen inzetten om flexibel te blijven en veerkracht te tonen?

Meld u aan en doe mee met onze 1 online clinics: De wereld na het Coronavirus.
Gratis Aanmelden
Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat Iron Mountain mijn gegevens mag verwerken zoals beschreven in het privacybeleid van Iron Mountain.
©2020 Iron Mountain Incorporated. All rights reserved.