Iron Mountain
Gyakorlati útmutató a HR digitális transzformációjához
Levegőért kapkodó humánpolitka
Korunk munkaerőpiaci helyzetét egyre nagyobb kihívás elé állítja a magas fluktuáció és a munkaerőhiány együttes problémája.

Az innovációban és erőforrásban sokszor szűkölködő vállalatok szükségmegoldások és kényszerű döntések alkalmazásával próbálják áthidalni a humánpolitika korunkbeli viszontagságait. A növekvő elvárások kitaposatlan útját járva kell szembenézniük a humánerőforrás már ismert és eddig ismeretlen nehézségeivel.

Az emberi erőforrás menedzsment nehezítő körülményei

● Túlterheltségből fakadó hatékonyság csökkenése
● Képzett és kreatív munkaerő kiégésének megelőzése
● Az idősebb generáció technológiai felzárkóztatása
● A fiatalabb generáció lankadó motivációja
● Fizikai korlátokat szabó papíralapú adminisztráció
● Különböző rendszerek integrációjának hiánya
HR digitalizáció: átfogó megoldás

A teljes vállalatra kiterjedő, egységes digitális HR rendszer bevezetése hosszútávú és fenntartható megoldása a sikeres személyügyi menedzsment kezelésének.

Úgy oltja ki a meglévő problémákat, hogy közben értéket és új lehetőségeket teremt. Papírmentesít, egyszerűsít, költségcsökkent, élményt nyújt, imázst teremt.
Webinár a HR digitalizáció lehetőségeiről
Online előadásunkat a témában tapasztalt szakértőinkkel 2022. szeptember 27-én 14.00-kor kezdjük. Előadóink, Bokk Gyula, Kárpáti Tamás, Németi Attila és Nagy Rita lépésről lépésre mutatják be a HR digitalizáció megvalósítási útvonalát.

Az előadás során érintett témakörök

Egységesített és egyszerűsített adminisztráció
● Az adminisztratív űrlapok papírmentesítése
A toborzási folyamat támogatása
● Az “onboarding” folyamat automatizációja
● Munkaszerződések, dokumentumok és aláírások digitalizálása
Önkiszolgáló alkalmazotti felület létrehozása

Amennyiben téged is érintenek a digitalizáció hiányából fakadó fent említett nehézségek és kíváncsi vagy azok legkorszerűbb megoldásaira, regisztrálj a hamarosan megrendezendő webinárunkra.

Az eseményre való regisztrációval további prémium tartalmakhoz kaphatsz hozzáférést!
Regisztráció

Az űrlap elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy az Iron Mountain az adataimat az Iron Mountain adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje.
Előadóink
Kárpáti Tamás
Kárpáti Tamás
Digital Commercial Manager - Iron Mountain Kft.

20 éves informatikai pályafutásom során - ebből 10 évet dokumentumkezelés területen- több száz különböző méretű projekten keresztül vehettem részt a digitális transzformáció folyamatában.  Ezalatt megismerhettem magyarországi és nemzetközi vállalatok széleskörű  digitalizációs igényeit és ezen projektek megvalósításán keresztül rálátásom lett számos különböző terület sajátosságaira, ilyen például a  HR-es folyamatok digitalizációja. 
Nagy Rita
Nagy Rita
Multi-Country Manager Croatia & Hungary - Iron Mountain Kft.

"Az ügyfél a legértékesebb érték a vállalatok életében." Már több mint 11 éve tölt be kulcsszerepet az Iron Mountain Magyarország és már a horvátországi leányvállalat élén. Egy karizmatikus és energikus, kereskedelmi központú, multi-country menedzser, aki már bizonyítottan magas szintű üzleti sikereket tudhat magáénak a magyar piacon.
Bokk Gyula
Bokk Gyula
Solutions Architect - Andoc
Németi Attila
Németi Attila
Solutions Architect - Iron Mountain Kft.
Weboldal | Adatvédelmi tájékoztató | Felhasználói feltételek | Cookie Policy
© 2023 Iron Mountain Incorporated. Minden jog fenntartva.